O nama

„Brković nekretnine“ , postoje i posluju već punih 20 godina, počevši od 20.02.1998 godine, i svoju delatnost su razvijale od tada do današnjih dana strpljivo, vredno i sa puno entuzijazma.
Početak postojanja „Brković nekretnina“ , vezuje se isključivo za posredovanje u prometu nekretnina i u tome su stečena velika i neprocenjiva iskustva.
Nakon par godina od početka rada „Brković nekretnina“ uvode jednu značajnu novinu u svom poslovanju, što će opredeliti budući poslovni život „Brković nekretnina“ , a to je izgradnja novih stambeno-poslovnih objekata. „Brković nekretnine“ su tako postale prepoznatljive široj javnosti na tržištu nekretnina, sa jednom značajnom osobinom koju izdvajamo i sa kojom ostajemo dosledni, a to je izgradnja stambeno- poslovnih objekata u užem i širem centru grada Kragujevca.
Poštovani prijatelji, „ Brković nekretnine“ se danas ponose i jednom činjenicom a to je preko 3000 prodatih nekretnina u proteklih 20 godina, isključivo na teritoriji grada Kragujevca, što nas po prometu i kvalitetu ostvarenih kupoprodaja svrstava u ovoj oblasti u sam vrh u našem gradu a i šire u regionu.
To je ujedno i garancija dosadašnjim, a i preporuka i sigurnost našim budućim Kupcima da mogu računati na „ Brković nekretnine“ kao svog ozbiljnog i pouzdanog partnera.
„Brković nekretnine“ su u dosadašnjem radu ulagale i ulažu u marketing i reklamu, ali sa druge strane smo potpuno sigurni da je „živa reč“ i preporuka naših zadovoljnih Kupaca naša najbolja reklama i marketing.
U tom smislu „ Brković nekretnine“ se trude da u najvećoj mogućoj meri udovolje zahtevima i potrebama svojih Kupaca, i na taj način kroz kupoprodaju stanova budu deo ostvarenja snova svojih klijenata.
Naša preporuka svima Vama, dragi Prijatelji, glasi: „ proverite nas i raspitajte se za nas, kod Vaših prijatelja i naših zadovoljnih Kupaca.“
Osnovno načelo kojeg će se „Brković nekretnine“ uvek držati i poštovati ga u saradnji sa svojim kupcima biće :
„ PUNA PRAVNA SIGURNOST I MAKSIMALNA DISKRECIJA“.
Poštovani prijatelji, kao i u dosadašnjem radu, tako i ubuduće „ Brković nekretnine“ će se truditi da za Vas uvek imaju dobru i kvalitetnu ponudu , jer je naš moto:
„ DOBRA PONUDA UVEK NAĐE KUPCA“.
Na kraju, želimo d au svakoj prilici, privatnom i poslovnom životu, dragi Bog podari svako dobro svima.
Miroslav Brković
Miroslav Brković
Vlasnik
Miroslav Brković

IZGRADNJA NOVIH STAMBENIH OBJEKATA

PRONAĐITE VAŠU NEKRETNINU
21

Godina rada

27

Izgradjenih objekata

3000+

Prodatih nekretnina

KOLEKTIV